info@safesun.eu
UITGEKIENDE HUUR EN LEASE OPLOSSINGEN

Profit plan &
Lease

HAPRO LUXURA X5

Leverbaar in de kleur:
CRYSTAL WHITE

De Luxura X5 met het vooruitstrevende design zet een duidelijke eerste stap naar premium zonnen in dit productsegment. Deze zonnebank heeft een brede lijst features die standaard zijn. De toevoeging van optionele features, laat deze zonnebank uitgroeien tot absolute topklasse. | Aromasysteem optioneel.
#HX5
Details

Hapro Luxura X5 is een aanwinst voor uw studio, het ontwerp weerspiegelt een innovatief concept, waarin een synergie werd gecreëerd tussen technologie en schoonheid. Harpo Luxura X5, toppunt van elegantie, een schoonheidsideaal, een eyecatcher. Hapro Luxura X5 bevat Speakers, SoundAround, SmartVoice en MyMP3, daarnaast kan Hapro Luxura X 5 ook worden uitgerust met een BackFlex schouderbruiner, een airconditioner, Xsens en Qsens.

Lichaamskoeling - Clima - Lichtaccenten

You're reviewing: Carven - Gabardine Dress

How do you rate this product? *
  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Quality
Price
Value

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.

Lichaamskoeling


De heerlijke lichaams- en gezichtskoeling is gemakkelijk in sterkte te veranderen. De verschillende openingen over de lengte in de hemel zorgen dan precies voor dat verkoelende briesje en de perfecte temperatuur over het hele lichaam.

CliMax

de Luxura airconditioning is gemakkelijk in te stellen in kracht om aan de temperatuurwens van iedere zonner te voldoen.

Lichtaccenten

Luxura X7 straalt dankzij het stijlvolle DecoLight. Het decoratieve licht nodigt zonliefhebbers uit en creëert de ideale wellness-sfeer. DecoLight accentueert het design aan zowel de buiten- als aan de binnenkant van de hemel. Hierdoor heeft de X10 altijd een aantrekkelijke uitstraling, ook in de stand-by modus. De speciale X10 Admoresphere Edition laat je genieten van het kleurrijke Ambient FlowLight. Maar liefst vijftien programma’s voor prachtige kleureffecten die in elkaar overvloeien of dertig constante kleurtinten. Het geeft het hoogstaande design een onweerstaanbare aantrekkingskracht.

Zonnebanken in andere categoriëen