info@safesun.eu




UITGEKIENDE HUUR EN LEASE OPLOSSINGEN

Profit plan &
Lease

HAPRO LUXURA X7

Leverbaar in de kleuren:
CRYSTAL WHITE
URBAN BLUE
URBAN BLUE DIAMOND EDITION
HAVANA ORANGE
HAVANA ORANGE DIAMOND EDITION

De stijlvolle verschijning van de X7 is gecombineerd met absolute kwaliteit in techniek. Een compacte, maar zeer comfortabele zonnebank met indrukwekkende bruiningsresultaten. Maak uw keus uit de vele optionele features die de topkwaliteit in zonnen benadrukken.
#HX7





Details

Hapro luxura x7 een stijlvolle professionele zonnebank die goed scoort in de bruinigsstudios. De Hapro luxura x7 is te verkrijgen in verschillende modellen van, 38 tot 42 lampen, die een aantal aantrekkelijke extra’s biedt. Hapro luxura x7 bevat Speakers, SoundAround, SmartVoice en MyMP3, daarnaast kan Hapro luxura x7 ook worden uitgerust met een BackFlex schouderbruiner, een airconditioner, Xsens en Qsens.

Lichaamskoeling - Clima - Lichtaccenten

You're reviewing: Carven - Gabardine Dress

How do you rate this product? *
  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Quality
Price
Value

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.

Lichaamskoeling


De heerlijke lichaams- en gezichtskoeling is gemakkelijk in sterkte te veranderen. De verschillende openingen over de lengte in de hemel zorgen dan precies voor dat verkoelende briesje en de perfecte temperatuur over het hele lichaam.

CliMax

de Luxura airconditioning is gemakkelijk in te stellen in kracht om aan de temperatuurwens van iedere zonner te voldoen.

Lichtaccenten

Luxura X7 straalt dankzij het stijlvolle DecoLight. Het decoratieve licht nodigt zonliefhebbers uit en creëert de ideale wellness-sfeer. DecoLight accentueert het design aan zowel de buiten- als aan de binnenkant van de hemel. Hierdoor heeft de X10 altijd een aantrekkelijke uitstraling, ook in de stand-by modus. De speciale X10 Admoresphere Edition laat je genieten van het kleurrijke Ambient FlowLight. Maar liefst vijftien programma’s voor prachtige kleureffecten die in elkaar overvloeien of dertig constante kleurtinten. Het geeft het hoogstaande design een onweerstaanbare aantrekkingskracht.

Zonnebanken in andere categoriëen