info@safesun.eu
UITGEKIENDE HUUR EN LEASE OPLOSSINGEN

Profit plan &
Lease

HAPRO LUXURA V8

Leverbaar in de kleur:
PEARL WHITE ROMANCE
PEARL WHITE PASSION

We like new verticals! De nieuwe Luxura V8 heeft een verblindend mooi design dat van top tot teen prachtig verlicht is. De gladde, hoogwaardige afwerking – zonder zichtbaar bevestigingsmateriaal – onderstreept de stijlvolle verschijning. Net als het speciale Ambient FlowLight vloeiend van kleur wisselt voor een aantrekkelijke lichtval die het prachtige design complementeert. Deze feature geeft de V8 de uitstraling die perfect past bij de sfeer van uw salon of cabine!
#HV8


Details

De Luxura V8 is voorzien van twee ruimtebesparende deuren die makkelijk en licht kunnen worden geopend. Aan de binnenzijde zorgt de comfortabele anti-slipvloer voor een prettige en stabiele houding tijdens het zonnen. De V8 is ook geschikt voor mensen die niet graag zonnen in een afgesloten cabine. Dankzij het slimme ontwerp van de V8 kunnen de deuren op een kier, half open of zelfs helemaal open blijven tijdens het bruinen. De Luxura V8 heeft een oogverblindend design dat van top tot teen prachtig is verlicht. De hoogwaardige afwerking zonder zichtbaar bevestigingsmateriaal onderstreept de stijlvolle verschijning. Het speciale Ambient FlowLight van de Luxura V8 verlicht de ruimte met een aantrekkelijk kleurenspel waarbij de diverse kleuren prachtig in elkaar overvloeien. Indien gewenst kan er ook één constante kleurtint ingesteld worden zodat de V8 perfect past bij de salon, zonruimte of sfeer. Ambient FlowLight accentueert het elegante design dankzij de ‘V’ vorm van de deuren èn de accent- lijnen aan de onderzijde van de deuren. Daarnaast zorgt het door middel van een lichtelement onder de unit voor een visueel zwevend effect. In de cabine zorgt het Ambient FlowLight Panel voor een ontspannen sfeer tussen én tijdens de bruiningssessies.

Lichaamskoeling - Clima - Lichtaccenten

You're reviewing: Carven - Gabardine Dress

How do you rate this product? *
  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Quality
Price
Value

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.

Lichaamskoeling


De heerlijke lichaams- en gezichtskoeling is gemakkelijk in sterkte te veranderen. De verschillende openingen over de lengte in de hemel zorgen dan precies voor dat verkoelende briesje en de perfecte temperatuur over het hele lichaam.

CliMax

de Luxura airconditioning is gemakkelijk in te stellen in kracht om aan de temperatuurwens van iedere zonner te voldoen.

Lichtaccenten

Luxura X7 straalt dankzij het stijlvolle DecoLight. Het decoratieve licht nodigt zonliefhebbers uit en creëert de ideale wellness-sfeer. DecoLight accentueert het design aan zowel de buiten- als aan de binnenkant van de hemel. Hierdoor heeft de X10 altijd een aantrekkelijke uitstraling, ook in de stand-by modus. De speciale X10 Admoresphere Edition laat je genieten van het kleurrijke Ambient FlowLight. Maar liefst vijftien programma’s voor prachtige kleureffecten die in elkaar overvloeien of dertig constante kleurtinten. Het geeft het hoogstaande design een onweerstaanbare aantrekkingskracht.

Zonnebanken in andere categoriëen