info@safesun.eu
UITGEKIENDE HUUR EN LEASE OPLOSSINGEN

Profit plan &
Lease

HAPRO VEGAZ

Not for Gamblers. For Winners

Zowel het ontwerp als de afmetingen maken de nieuwe Luxura VEGAZ overweldigend. Ieder klein detail van dit premium product is goed overwogen, nieuw ontworpen en versterkt perfect de andere details. Innovatieve lichttechnologie, een adembenemend design en sensationele kwaliteit, dat is de VEGAZ. Daarbij resulteert technische ontwikkeling in een geweldige energie-efficiëntie. Slimme innovaties hebben de goed gewaardeerde functies geüpgraded, zoals SoundAround met Bluetooth, climate control en IP Control 2 VEGAZ is MEGAZ, zowel in termen van grootte als door maximale prestaties.
#Vegas


Details

Welcome to fabulous Vegaz

Aangezien alle versies van de VEGAZ indrukwekkend zijn, kun je alleen maar de juiste keuze maken. Kijk naar de oogverblinde looks en uitmuntende technische prestaties. Val op in de menigte met de meest innovatieve bruiningstechnologie op de markt! Welcome to fabulous VEGAZ. Er zijn drie opties voor luchtafvoer beschikbaar. Standaard wordt de lucht afgevoerd via een centraal punt aan de achterkant van de zonnebank, waarna het naar achteren of naar boven uit de cabine wordt geleid. De tweede optie is de mooie Air Tower voor de afvoer van warme lucht. De derde mogelijkheid is een combinatie van de Air Tower met het slimme warm air return system (WRS) inclusief thermostaat. De status van het systeem kan te allen tijde afgelezen worden dankzij de indicator die in de Air Tower is gemonteerd.

De Luxura VEGAZ is beschikbaar in 3 aantrekkelijke kleuren.

Qsens + Xsens III

Qsens verspreidt een subtiele waternevel over het lichaam en gezicht om de zonliefhebber af te koelen. Deze natuurlijke verfrissing komt indien gewenst (met intervallen) tijdens de zonnesessie en wordt gemakkelijk aan en uit gezet met een simpele aanraking van het bedieningspaneel.

Met Xsens III kunnen drie verschillende geuren worden verspreid tijdens het zonnen. De gebruiker kiest een geur aan het begin van de sessie, maar kan gemakkelijk switchen tijdens het zonnen. De overheerlijke geuren: Ocean, Blossom en Sandlewood.

Lichaamskoeling - CliMax - Lichtaccenten

You're reviewing: Carven - Gabardine Dress

How do you rate this product? *
  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Quality
Price
Value

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.

Lichaamskoeling


De heerlijke lichaams- en gezichtskoeling is gemakkelijk in sterkte te veranderen. De verschillende openingen over de lengte in de hemel zorgen dan precies voor dat verkoelende briesje en de perfecte temperatuur over het hele lichaam.

CliMax

de Luxura airconditioning is gemakkelijk in te stellen in kracht om aan de temperatuurwens van iedere zonner te voldoen.

Lichtaccenten

Het decoratieve licht nodigt zonliefhebbers uit en creëert de ideale wellness-sfeer. DecoLight accentueert het design aan zowel de buiten- als aan de binnenkant van de hemel. Hierdoor heeft de X10 altijd een aantrekkelijke uitstraling, ook in de stand-by modus. De speciale X10 Admoresphere Edition laat je genieten van het kleurrijke Ambient FlowLight. Maar liefst vijftien programma’s voor prachtige kleureffecten die in elkaar overvloeien of dertig constante kleurtinten. Het geeft het hoogstaande design een onweerstaanbare aantrekkingskracht.

Full colour display

Ontdek het unieke full colour display! Een echte eye-catcher die de gebruiker met gemak door alle opties laat navigeren.

  • Stijlvol en slim design, gebaseerd op intuïtief gebruik
  • Smart touch menu met duidelijke icoontjes
  • Gemakkelijk de diverse features naar wens instellen
  • Praktisch: binnen handbereik aan de binnenkant van de hemel
  • Goed beschermd dankzij de acrylplaat
  • Zeer helder - full colour display dat zelfs met UV-beschermbril op duidelijk leesbaar blijft

Zonnebanken in andere categoriëen