info@safesun.eu
UITGEKIENDE HUUR EN LEASE OPLOSSINGEN

Profit plan &
Lease

HAPRO LUXURA V10

Leverbaar in de kleur:
PEARL WHITE ROMANCE
PEARL WHITE PASSION
PEARL WHITE COOL
ROYAL RED
FUCHSIA PINK

We like new dimensions! De indrukwekkende Luxura V10 is de absolute top in het meest prestigieuze segment van verticale zonnebanken. Met trots trekken de verschillende Pearl White edities de aandacht met zeer bijzondere lichtconcepten. xl light De extra lange lampen met een lengte van 2 meter garanderen een gelijkmatige bruining van top tot teen, ongeacht de lengte van de zonliefhebber.
#HV10


Details

Met de Luxura V10 doet u geen enkele concessies - alles gaat om het resultaat, kwaliteit en comfort. De uniekheid van dit verticale zonneapparaat dankt de V10, naast de bekende Luxura topkwaliteit, aan de effectieve SLi gezichtsbruiners, het handige liftsysteem, twee ruimtebesparende deurdelen en een luxe vernevlingssysteem (Qsens) met maar liefst 4 nozzles. De zonaanbidder kan in de V10 in staande positie genieten van de perfecte bruiningssessie van top tot teen dankzij 50 bruiningslampen. Speciale lampen zorgen voor de bruine kleur van het gezicht, de hals en het decollet. Deze staande pracht is voor al uw klanten geschikt, ongeacht welke lichaamslengte zij hebben. De speciale vloerlift brengt iedere zonaanbidder op de perfecte hoogte voor de gezichtsbruiners, de handvaten en het handige bedieningspaneel. Staand Zonnen Het staand zonnen levert voordelen op voor de gebruiker (geen witte plekken door drukpunten, actievere zonnesessie en wordt vaak hyginischer beleefd) en voor de exploitant (minder ruimte nodig, goede aanvulling op het aanbod), daar levert menigeen graag het ligcomfort voor in. Met de V10 krijgt u topkwaliteit tot in de gaatjes met prachtig design en een ruime opzet. Verschillende comfort features, waaronder een innovatief verkoelingssysteem vanuit vier verschillende vernevelaars over de lengte van het apparaat, zorgen voor een inspirerende zonnesessie. In de kleuren Royal Red en Pearl White (met de varianten Passion, Romance en Cool) trekt de V10 de omzet vanzelf naar zich toe.

Lichaamskoeling - Clima - Lichtaccenten

You're reviewing: Carven - Gabardine Dress

How do you rate this product? *
  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Quality
Price
Value

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.

Lichaamskoeling


De heerlijke lichaams- en gezichtskoeling is gemakkelijk in sterkte te veranderen. De verschillende openingen over de lengte in de hemel zorgen dan precies voor dat verkoelende briesje en de perfecte temperatuur over het hele lichaam.

CliMax

de Luxura airconditioning is gemakkelijk in te stellen in kracht om aan de temperatuurwens van iedere zonner te voldoen.

Lichtaccenten

Luxura X7 straalt dankzij het stijlvolle DecoLight. Het decoratieve licht nodigt zonliefhebbers uit en creëert de ideale wellness-sfeer. DecoLight accentueert het design aan zowel de buiten- als aan de binnenkant van de hemel. Hierdoor heeft de X10 altijd een aantrekkelijke uitstraling, ook in de stand-by modus. De speciale X10 Admoresphere Edition laat je genieten van het kleurrijke Ambient FlowLight. Maar liefst vijftien programma’s voor prachtige kleureffecten die in elkaar overvloeien of dertig constante kleurtinten. Het geeft het hoogstaande design een onweerstaanbare aantrekkingskracht.

Zonnebanken in andere categoriëen