Cryolipolysis Fat Freezing Cellulite Reduction Machine


Cryolipolyse: de meest populaire manier om van vetrollen af te komen. Niet-chirurgische medische cosmetictechnologieën. veiliger dan liposuctie. Cryolipolyse én vacuümtechnologie samen, voor een beter resultaat. Twee treatment pads in 1 machine 10.6 TFT kleuren touchscreen, voor de bediening en controle. Medische CE en ISO13485 goedgekeurd, de machine waarborgt een hoge medische standaard. Een enkele behandeling kan de vetlaag met 20-30% verminderen.

Na de behandeling zullen de resultaten van de behandeling na circa 8 weken zichtbaar zijn. Door het apoptose proces dat in werking is gezet tijdens de behandeling sterven de vetcellen in het behandelde gebied af. Je lichaam ruimt deze op natuurlijke wijze op en voert ze af. Cryolipolyse verschilt hierin van liposuctie waarbij de vetcellen op een niet natuurlijke manier worden verwijderd. Eenmaal verwijderde vetcellen bij de Cryolipolyse behandeling keren namelijk niet meer terug! Het apoptose proces gaat door tot 16 weken na de behandeling, omdat dit proces geleidelijk verloopt heeft je huid de mogelijkheid zich aan de nieuwe situatie aan te passen en dus langzaam mee terug te bewegen.

Cryolipolyse is een nieuwe methode waarmee plaatselijk vet kan worden verwijderd door middel van kou. Het 'bevriezen van vet' is met name een effectieve behandeling voor hardnekkig vet op de buik, heupen en rug. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat onderhuids vetweefsel van nature meer kwetsbaar is voor de effecten van koude dan het omliggend weefsel. Hierop zijn een aantal belangrijke bevindingen gedaan: 1. Via energie extractie veroorzaakt vetcel apoptose; dit is een natuurlijke en gecontroleerde dood van de vetcel. 2. De aangetaste cellen worden afgebroken door het lichaam, waardoor de dikte van de vetlaag minder wordt. 3. Lipide van de vetcellen komen vrij en worden door de lymfe verwerkt en afgevoerd. Bij cryolipolyse gaat men onder vacuüm en met zeer lage temperaturen, de onderhuidse vetcellen afkoelen. Hierdoor worden vetcellen vernietigd. De dode vetcellen worden vervolgens door het lichaam op natuurlijke wijze afgevoerd, zoals dat gebeurt met vet uit onze voeding. Als gevolg hiervan zal de vetlaag geleidelijk verminderen Voor wie is het geschikt? Deze behandeling is bedoeld voor mensen die van een kleine hoeveelheid vet (buikje, love handles) af willen.