Safesun VELASHAPE


Geleidelijke verbetering van het behandelde gebied kan al zichtbaar zijn na de eerste behandeling. Het huidoppervlak voelt gladder en steviger aan. Belangrijk hierbij is een gezonde leefstijl. Dit betekent vooral dat u voldoende beweging neemt en een gezond voedingspatroon heeft. Deze aspecten werken ook mee aan een sneller resultaat, dit resultaat is echter niet blijvend. Behandeling tegen cellulite moet regelmatig herhaald worden.

Welke gebieden kunnen worden behandeld met VelaShape III ?

Body contouring en anti-cellulitis behandelingen kunnen worden uitgevoerd op de onderkin, bovenarmen, BH "vetjes", rijbroekregio, billen, benen, flank en buik. De meeste patiënten zien geleidelijke en opbouwende resultaten tijdens de behandelkuur. In de behandelde gebieden is na de behandeling meteen een centimeter reductie in de omtrek meetbaar. Met name de benen, billen en buik zone zijn voor deze behandeling zeer populair, niet alleen wordt de cellulitis aangepakt maar is er ook meteen een verlies van centimeters!

Bewezen klinische resultaten van de VelaShape III

De veiligheid en effectiviteit van de VelaShape III behandeling is uitgevoerd in multi-center klinische trials en in meer dan 5 miljoen onafhankelijke behandelingen bij cliënten wereldwijd.

  • Velashape III toont 2 cm vermindering van de buik en 1,5 cm vermindering van de dijen.
  • Een recente studie toont zeker 1,5 cm vermindering aan bij 100% van de cliënten.
  • De meeste cliënten hebben aangegeven geen ongemak te ervaren tijdens of na de behandeling.

  • Velashape is geen behandeling voor afvallen.

    Velashape is een behandelmethode die bestaat uit een combinatie van diversen technieken om uw lichaam te vormen. Het pakt de probleemgebieden aan die niet met dieëten te verhelpen zijn. Mensen met een BMI van 30 of minder en mensen met een cellulitis classificatie van 1 of 2 (volgens de Nurnberger-Muller schaal) hebben het meeste baat bij een Velashape behandeling.

    Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

    Afhankelijk van de ernst van de cellulitis zijn er minimaal 3 behandelingen per zone nodig met een interval van minimaal 2 weken. Indien er na deze behandelingen uw persoonlijk resultaat is bereikt, dat is vanzelfsprekend per persoon verschillend, kunnen de behandelingen met langere interval worden ingepland. Zo worden de behandelingen om de 4 of 6 weken en later om de 3 maanden afgesproken.