Q-Switched ND: YAG Laser Q-Beam Plus

Toch spijt gekregen van uw tattoo of wilt u hem gedeeltelijk verwijderen. Met onze nieuwste Q-Switched ND: YAG Laser is dit geen enkel probleem. De YAG Lazer is de veiligste, snelste en meest verantwoorde laser ooit om tatoeages te verwijderen.

Hoe werkt de Laser Removal?

De YAG Laser zal de ingekapselde inktdeeltjes door laserstootjes uit elkaar doen spatten, deze verdwijnen dan geleidelijk uit het lichaam, drink vooral veel water de eerste week. Inkt is een niet lichaams-eigenstof en zal daarom door het lymfesysteem via de nieren worden uitgescheiden. Hier zult u niets van merken.

Aantal behandelingen:

Het aantal behandelingen is afhankelijk van: - Het type tatoeage, de gebruikte inkt - De diepte en ouderdom van de tatoeage - De kleur, diverse kleuren vragen om verschillende aanpak - De locatie, op gevoelige plekken gebruiken we een lagere energie, dus meerdere behandelingen. - Gevoeligheid van de huid - Uw afweersysteem Het gemiddeld aantal behandelingen ligt tussen de 5 en 8 behandelingen. Is de behandeling pijnloos? Iedere laserpuls behandelt een oppervlakte van zo een 4 mm2. De behandeling is niet pijnloos maar kan zonder verdoving worden toegepast. Het is vergelijkbaar met het aanbrengen van een tatoeage.

Tijdens de behandeling wordt de huid gekoeld en beschermen we de huid. Hoe reageert de huid op een behandeling: Tijdens en direct na de behandeling wordt de huid wit en ondoorzichtig. Dat effect verdwijnt na 10 of 20 minuten. Daarna zal de huid gaan gloeien, dit is het best te behandelen met cool packs. De beste manier om de huid te behandelen is met Flammazine of Betadinezalf, hierdoor houdt u de huid gelijk soepel. Hierna zal de huid gaan zwellen en ziet de tattoo er net zo uit als voor de behandeling.

Er kunnen na een paar dagen korstjes en/of blaartjes ontstaan, hier moet u echt afblijven. Na enkele weken ziet u het resultaat van de behandeling. Na de behandeling mag u niet onbeschermd in de zon, als u toch in de zon gaan moet de behandelde plek worden beschermd met een factor 50. Ook zwemmen wordt afgeraden.

Prijs van de behandeling: Soms kan er een totaalprijs worden afgesproken, maar normaal gesproken is de prijs per sessie en per tattoo op basis van het berekende oppervlak.